Design of a stately building as a linking element

Prokon, 3rd building phase, Itzehoe

The new office building serves as a prestigious main entrance for visitors and customers alike. It was placed at the centre of the ensemble, between the existing office building from the first building phase and the factory building with offices from the second building phase, and joins the buildings to form a cohesive unit.

This project was presented in the network series “wieweiterarbeiten – Workspaces of the Future“.

Completion 2011
Planning period 2008-2011
Developer Prokon Energiesysteme GmbH
Architect/planner

Clarke und Kuhn freie Architekten BDA, Berlin

Planning partners Syrius GmbH, Berlin
Size/area 1,867 m²
Uses Working



Comment on

Will not be displayed on public site

c
S
Y
b
H
4
7
6

Enter the code without spaces.