Construction of a new warehouse

Albert Südbrock GmbH, Rheda-Wiedenbrück

The approach was to assimilate the rigorous structure and solidness of the existing warehouse spaces and to give them a facelift. The warehouse is characterised by a very linear structure of repeated vertical segments whose stringency is interrupted by 3 bar-like elements that slide out from the building and extend upward to admit daylight.

This project was discussed in the network series “wieweiterarbeiten – Workspaces of the Future”.

Completion 2009
Planning period 2008-2009
Developer Andreas Südbrock, Angelika Südbrock, Rheda-Wiedenbrück
Architect/planner

Concept: Sebastian David Büscher, Innenarchitektur und Design, Gütersloh

Size/area 282 m² (warehouse), 292 m² (offices)
Uses Working

Dokumentation



Comment on

Will not be displayed on public site

f
a
Z
N
5
X
v
n

Enter the code without spaces.